DLC pro Battlefront na konzolích zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Battlefront na konzolích zdarma

DLC pro Battlefront na konzolích zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 9. 2017 14:45 5
Reklama

Pokud se vám na polici ať už ve fyzické kopii či jen digitálně vyjímá kopie Star Wars Battlefront ve verzi pro konzole a případné přídavky jste si nechali ujít, tak byste určitě mohli zpozornět. EA si totiž nachystali celkem lákavou akci.

Díky té lze season pass pro tento titul totiž získat rovnou celý zdarma. Nabídka platí jak pro obchod PSN, tak i pro Xbox Store a získat tak můžete přídavky v celkem významné hodnotě zcela zdarma, má to však pochopitelně drobný háček.

Jedná se přirozeně o přídavek pro on-line titul a pro plné využití je samozřejmě zapotřebí zpoplatněná služba (PlayStation Plus či zlaté členství v Xbox Live), v případě Xbox One je však ono členství nutné už jen pro samotné uplatnění této slevy. V případě PS4 verze přídavků pak sleva platí pro všechny hráče, a tedy i pro ty, kteří si PS+ aktuálně nepředplácejí.

Opomenout pak nesmíme připomenutí faktu toho, že v polovině listopadu se mezi nás podívá i pokračování této povedené sci-fi akce. To ve srovnání s dílem předchozím přinese největší novinku v podobě příběhové kampaně, jež nás vezme na druhou stranu barikády a představí příběh z pohledu samotného impéria. Hru si pochopitelně můžete předobjednávat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama