Vláčky Tracks dorazí ještě v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vláčky Tracks dorazí ještě v září

Vláčky Tracks dorazí ještě v září

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 9. 2017 14:02
Reklama

Ke konci června jsme vás informovali o sympatické hře s dřevěnými vláčky, jejíž atraktivita spočívá zejména v sázce na nostalgii a v roztomilém sandboxu, v němž budou moci hráči trávit hodiny a hodiny jen tím, že budou vytvářet své vlastní kolejiště.

A nově se přitom dozvídáme to, že tento unikátní výlet do dětské představivosti a výlet do hravých dní minulosti přijde ještě před koncem září, zatím však pouze v rámci rozpracované verze hry, jež do programu předběžného přístupu dorazí již 28. září.

K mání bude zatím pouze PC verze hry, jež nabídne možnost budovat nejen samotná nápaditá kolejiště, ale například také jejich okolí a osazovat tak okolní a rovněž dřevěné stavby. Chybět přitom nesmí ani režim sandboxu, který nebude nijak klást meze fantazii a ve kterém bude možno budovat dle libosti.

Vedle toho ale hra nabídne také unikátní úkoly a k tomu tvůrci později slibují do hry rovněž přidat možnost sdílet své výtvory skrze Steam Workshop. Ujít už si ale nenechte přiložené video, které ke zmíněnému datu vydání láká za pomocí ukázky čerstvě přidaných prvků a ukázky rozšířené funkcionality.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama