Don't Starve Together míří na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Don't Starve Together míří na Xbox One

Don't Starve Together míří na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 9. 2017 14:39 1
Reklama

Indie survival adventura Don’t Starve se již na Xbox One podívala, dosud tam však chyběla kooperativní verze hry jménem Don’t Starve Together. Nikoli však na dlouho – z oficiálního obchodu totiž vyplývá, že se tento přídavek podívá i sem, a to dokonce velmi brzy.

Vyhladovělí majitelé Xbox One se budou moci spojit a společnými silami se pokoušet o nemožné již 13. září. Autoři tímto krokem nadále podpoří svoji snahu vydat Don’t Starve prakticky na všem možném a hru je tak včetně jejích přídavku možné hrát již nejen na konzolích velkých, ale například také na mobilních platformách.

Všude tam se lze pouštět do nerovného souboje nejen s vlastním hladem a nutností naplnit své základní lidské potřeby, ale také přemoci řadu nebezpečných monster a vůbec ustát ve světě, jehož jediným cílem mnohdy není nic menšího než smrt hráčovy postavy.

V případě tohoto přídavku pak i jako na jiných platformách pochopitelně stále platí to, že tento je hratelný samostatně a spolu s dalšími kolegy v něm lze zápolit jak lokálně, tak i on-line.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama