Co bude obsahovat beta SW Battlefront 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co bude obsahovat beta SW Battlefront 2

Co bude obsahovat beta SW Battlefront 2

David Plecháček

David Plecháček

11. 9. 2017 12:38 4
Reklama

Podzim se pomalu rozjíždí. Než se nadějeme, uplyne pár týdnů, vyjde pár sportovních her a bude tu beta nových Hvězdných válek. Pokud máte předobjednáno, můžete naskočit 4. října, pro všechny se poté brány otevřou o dva dny později a naopak se uzavřou 9. října, čili v pondělí. To jsou známe informace. Neznali jsme ale náplň, a díky Redditu jsme opět o něco moudřejší.

Za novými informacemi stojí uživatel Some_Info, který bezprostředně před E3 přinesl screenshoty z nového Battlefrontu a před Gamecomem pro změnu přinesl informace o vesmírných bitvách. O relevanci následujících zpráv snad netřeba pochybovat.

Beta bude obsahovat tři mapy: Galactic Assault pro 40 hráčů na Naboo, Starfighter Assault na Fondoru pro 24 hráčů a režim zvaný Strike na planetě Takodana. Beta bude obsahovat i offlice Skirmish, který se jmenuje „nějak jako Arcade“. Nabídne hru pro jednoho hráče, ale i pro dva ve split-screenu. Hrdinové budou stejní, jako které jsme viděli dříve. Tedy například Darth Maul a Rey.

Beta nabídne nové vozidlo, LAAT gunship, ačkoliv podle informací bude létat okolo stejně jako U-Wing z předchozího dílu z mapy na Scarifu. Beta bude dostupná na všech platformách, přičemž zabere něco mezi 14 a 16 GB. Grafika by měla být oproti ukázce z E3 ještě lepší.

Battlefront 2 vychází na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One 17. listopadu a podle EA se jedná o nejambiciźnější projekt v historii vydavatelství. O tom svědčí i počet zapojených studií, mez než se řadí DICE, ale i Motive nebo Criterion. Novinku si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama