RE: Revelations 1 a 2 zamíří na Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RE: Revelations 1 a 2 zamíří na Switch

RE: Revelations 1 a 2 zamíří na Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 9. 2017 12:56
Reklama

Po remasterované verzi Resident Evil: Revelations, jež zamířila na Xbox One a na PlayStation 4 ke konci letošního léta, se své remasterované edice hry dočkají i majitelé Nintenda Switch. Ti přitom navrch dostanou také příjemný bonus v podobě druhého dílu hry.

Původně vyšel survival horor Resident Evil: Revelations ve verzi pro Nintendo 3DS již počátkem roku 2012, následně přišly platformy další a poté dorazilo také pokračování s číslovkou na konci. To přineslo pro sérii netradiční epizodický formát, začalo vycházet na začátku roku 2015 a v létě se následně dočkalo zkompletované krabicové verze hry. Ta je například k mání na Xzone.

Nově každopádně oba díly hry míří na Nintendo Switch, kde vyjdou již 28. listopadu a půjde v tomto případě o vůbec první návštěvu této slavné hororové série na nové platformě od Nintenda.

Cenovka bude stanovena na 20 dolarů, tedy v přepočtu necelých 500 korun za kus a k mání bude i v kamenných prodejnách. Tam však bude cartridge se hrou obsahovat pouze první díl, ten druhý bude zapotřebí následně stáhnout.

A připomenout na to konto můžeme také trailer lákající k letnímu vydání remasteru na Xbox One a na PlayStation 4:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama