Detektivka L.A. Noire po letech ožívá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detektivka L.A. Noire po letech ožívá

Detektivka L.A. Noire po letech ožívá

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 9. 2017 13:44 15
Reklama

Koncem června jsme vás informovali o tom, kterak by se mohla navrátit značka L.A. Noire. A nyní se dozvídáme to, že je to nakonec přeci jen pravda. Řeč však aktuálně nepřichází na pokračování, ale na reamasterovanou edici dobrodružství Cola Phelpse, jež zamíří na současné konzole.

I o tom jsme vás ale na základě tehdy ještě nepodložených zpráv již informovali, nyní to však máme oficiálně potvrzené a L.A. Noire vychází 14. listopadu na současnou generaci konzolí. K tomu se rovněž dozvídáme i to, že by hra měla podporovat i hardware silnějších verzí konzolí.

A nejen to, kromě toho, že hra přinese podporu PlayStationu 4 Pro a Xbox One X v podobě plnohodnotného 4K rozlišení, se své verze hry dočkají dokonce i majitelé Nintenda Switch. Přeci jen, jedná se o starší titul a i papírově slabší konzole tedy má v tomto případě šanci na úspěch.

V případě Switch verze hry se pak hráči dočkají rovněž pohybového ovládání za pomocí Joy-Conů a své užití ve hře nalezne i vibrační odezva v podobě HD Rumble a dotykový displej konzole.

Všechny edice hry se dočkají pochopitelně integrace všech dříve dodatečně vydaných DLC i ostřejší a vyladěnější grafické stránky hry. Vyloženě lahůdkou pak již může být navrch ještě to, že hra přinese i podporu virtuální reality. V tomto případě je řeč o takzvaných L.A. Noire: The VR Case Files, což je sedm případů původní hry přenesených do virtuální reality. Dočkají se však, minimálně prozatím, pouze majitelé HTC Vive.

Bližší informace pak jsou k přečtení na webu Rockstaru, kde lze nalézt oficiální příspěvek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama