Kočičí Good Life v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kočičí Good Life v novém traileru

Kočičí Good Life v novém traileru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 9. 2017 14:02 3
Reklama

Japonský tým White Owls poskládaný okolo osobnosti Hidetaky Suehira (tvůrce hororu Deadly Premonition vystupující pod přezdívkou Swery) zveřejnil na crowdfundingové a investiční platformě FIG žádost o finance pro svůj nový titul – dříve oznámenou tajemnou hru s kočkami jménem The Good Life. A spolu s tím se k nám dostává i nový trailer.

Ten láká do ráje na zemi, který se však urychleně stává tím pravým peklem pro hlavní hrdinku hry. Tou je americká fotografka Naomi, jež se vydává do prostředí maloměsta splatit svůj tajemstvím zahalený dluh, nicméně právě o tajemství rozhodně nouze nebude.

Kromě toho, že ve městě chybí slavné kavárenské řetězce i pořádně hutná snídaňová burrita se ve světě hry děje ještě divná věc ta, díky níž se všechny postavy městečka jménem Rainy Woods na noc stávají kočkami. A ráno si to nepamatují, což jen prohlubuje touhu hlavní hrdinky dostat se zpět do své domovské metropole.

Severoanglické městečko navenek působí jako právě hotový ráj na zemi, nicméně pod povrchem je něco hodně špatně.

K tomu Naomi narazí na mrtvou dívku neznámého původu a rázem je o problémy i zábavu postaráno. Severoanglické městečko přitom navenek působí jako onen hotový ráj na zemi, nicméně pod povrchem je něco hodně špatně a Naomi tomu bude muset přijít na kloub, jinak vyřešení své dluhové pasti neunikne.

Uniknout přitom bude muset například i hrozbě alkoholismu, a to ve světě, kde se střídá den s nocí a kde jsou akce jednotlivých obyvatel ovlivněny nejen denní dobou, ale například také počasím či ročním obdobím.

Zatím se The Good Life každopádně jeví jako atraktivní a na příběhu založené RPG, jež je navíc zahaleno do neotřele vypadajícího grafického hávu. Kouzlo toho spočívá zejména v jednoduchosti. A to jak z pohledu počtu polygonů, tak i z hlediska použité barevné škály.

Sám Swery svůj další titul přitom popisuje jako mix Animal Crossing a Deadly Premonition s tím, že do vínku a mixu zdánlivě nesourodých titulů se svým týmem přidává ještě anglický venkov a kočky.

Jak to může dopadnout, to ukáže nejdříve až třetí čtvrtletí roku 2019, kdy hra zamíří minimálně na PC a na PlayStation 4. Pokud se ale tvůrcům podaří vybrat dostatek peněz a překročí metu 1,5 milionu dolarů, tak zde bude existovat i možnost Switch verze hry. Svoji kopii hry si každopádně můžete zajistit již za 29 dolarů. Ujít už si ale každopádně nenechte slibovaný trailer, který některé z nastíněných prvků hry ukazuje v pohybu a který rovněž něco konkrétního napovídá i o zamýšlené atmosféře hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama