Nintendo ukázalo kupu indie her pro Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo ukázalo kupu indie her pro Switch

Nintendo ukázalo kupu indie her pro Switch

David Plecháček

David Plecháček

31. 8. 2017 10:35 1
Reklama

Nintendo na Gamesomu nepředvedlo téměř nic. Proto by majitele Switche mohla zajímat „akce“, která se konala bezprostředně po něm. Na Nindies Showcase se totiž ukázala pěkná hromádka větších či menších nezávislých her, která nafukuje store pro tuto konzoli do mnohem hezčích a větších rozměrů.

Možná by stačil jen nějaký výčet, ale u některých her se drobně zdržíme. Začněme třeba se Super Meat Boy Forever, což je pokračování velice populární a také velice tuhé hopsačky od studia Team Meat. Novinkou je upravené ovládání, nový ranking systém a denní výzvy. Podobné péče se dočkal i populární Shovel Knight, jenž s podtitulem King of Cards završuje svou ságu Treasuer Trove. Zmínku si určitě zaslouží i Travis Strikes Again od legendární autora Suda51 a studia Grasshopper. Novinka navazuje na No More Heroes a ve stejném duchu se tak ponese i pokračování. Na Switchi vyjde v roce 2018 a detaily se dozvíme později.

A teď už přijdou menší tituly, jako například Kentucky Route Zero: TV Edition od studia Annapurna Int., v němž se poprvé představí pátý a finální akt. Zmínit můžeme i SteamWorld Dig 2 od Image & Form Games, pokračování úspěšného originálu. Novinka vyjde už 21. září. O několik týdnů později vyjde i Dragon: Marked for Death, side-scrolling akční RPG, které si údajně užijete jak sólo, tak až se třemi přáteli.

Switchi se golfové hry vyhýbají, a tak své štěstí zkusí studio Sidebar Games s Golf Story. Ve většině RPG zabíjíte draky, orky a jiná mýtická stvoření, ale hráli jste už RPG s golfovým bagem na zádech? Takto bychom tu byli vážně dlouho, takže to trochu urychlíme. Na Switchi vyjde i Battle Chef Brigade, combo-based akční hra, Floor Kids, pro změnu rytmická akční hra, Wulverblade, 2D akční hra s možností dvoučlenné kooperace, Poly Bridge coby simulátor stavění mostů, Earth Atlantis, side-scrolling střílečka, a další a další hry, na něž se můžete podívat v přiloženém videu.

Trochu bokem stojí závodní hra od studia Microids, které konečně na Switch přivede závodní hru s reálnými závodními auty a ne s levitujícími futuristickými vznášedly nebo s miniautíčky pilotovanými Mariem a dalšími. Tou hrou je Gear.Club Unlimited a vyjde prvního prosince. Nabízí poměrně omezený seznam vozidel, konkrétně 16, a také vypadá tak trochu jako z mobilních zařízení… ale třeba na Switchi udělá i tak parádu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama