Emily a Corvo by nebyli v dalším Dishonored
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Emily a Corvo by nebyli v dalším Dishonored

Emily a Corvo by nebyli v dalším Dishonored

David Plecháček

David Plecháček

31. 8. 2017 12:14
Reklama

Během E3 nás Bethesda překvapila oznámení standalone rozšíření Dishonored s podtitulem Death of the Outsider. A zatímco zmíněné rozšíření zanedlouho vyjde, je otázkou, co bude se sérií nadále. O plnohodnotném pokračování se zatím nemluví, ale zase by bylo s podivem, kdyby si v Arkane nechali ujít zlatý důl.

O možnostech případného pokračování hovořil na letošním QuakeConu Harvey Smith, který převzal svou roli po Raphaelu Colantoniovi. „Jediné, co vím, je to, že to co začalo s Corvem a Emily a Daudem a Billie a Outsiderem to s nimi také skončí.“ Po chvíli upřesnil, že pokud budou nějaké Dishonored hry následovat, bude se odehrávat s jinými postavami a za jiných situací.

To ale stále neznamená, že se další Dishonored chystá a že někdy v budoucnu vyjde. Ale pokud se tak stane, Corva a Emily nahradí někdo jiný. Uvidíme, v jaké roli se vrátí v Death of the Outsider, které se zaměří na příběh Billie Lurk. Odpovědi na tyto otázky se dozvíme už 15. září, pokud vlastníte Xbox One, PlayStation 4 a PC. Jeho cena bude 30 eur. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama