Do Division míří nášup obsahu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Division míří nášup obsahu zdarma

Do Division míří nášup obsahu zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 8. 2017 15:23 6
Reklama

Ubisoft dává na vědomí vytrvávající péči o The Division a příspěvkem na blogu láká k chystané aktualizaci označené 1.8. Ta přitom nepřináší jen soubor nutných oprav a optimalizací, ale přichází rovněž také s velkou spoustou nového obsahu.

Aktualizace 1.8. dodá tento podzim do hry na všech platformách novou část mapy jménem West Side Pier a k tomu také nový obsah týkající se PvP i PvE. Ten se dělí do dvojice nových režimů – v případě PvE se hráči dočkají nového kooperačního horde režimu a v rámci kompetitivního hraní mezi hráči samotnými pak do hry dorazí možnost nového týmového klání.

Onen horde režim ponese název Resistance a čtyři hráči se v něm semknou proti vlnám nepřátel. V tomto případě se pochopitelně bude úroveň obtížnosti stále stupňovat a rovněž půjde o vůbec první příležitost, při níž bude možné vidět kooperaci jindy znesvářených frakcí hry. V otázce kompetitivního zápolení pak do hry dorazí režim jménem Skirmish, v němž budou čtyřčlenné týmy soupeřit mezi sebou a budou se snažit jeden druhého v zadaném časovém limitu eliminovat.

Za další do hry dorazí i další sociální hub jménem Camp Clinton, v němž se hráči budou moci věnovat úpravám své výbavy a kde pochopitelně bude docházet také k setkání s ostatními agenty.

Tyto a další novinky pak Ubisoft prezentuje i za pomocí videa, pro další informace pak můžete zavítat na onen příspěvek na blogu. Hru samotnou si pak můžete připomenout naší recenzí a vedle toho ji samozřejmě lze zakoupit například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama