Chystá se alfatest Wild West Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Chystá se alfatest Wild West Online

Chystá se alfatest Wild West Online

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 8. 2017 14:36 5
Reklama

MMO akce Wild West Online se v minulosti dočkala umělého zvýšení pozornosti díky záměně s pokračováním akce Red Dead Redemption. I díky tomu má hra o investory aktuálně již postaráno a vyhnout se může Kickstarteru či jakékoli jiné snaze o crowdfunding. A zda to nese své ovoce a zda vývoj hry pokračuje dle plánu, tak o tom již brzy bude moci napovědět uzavřené testování.

Tato fáze testu představí hratelnou alfaverzi hry, do níž tvůrci z týmu 612 Games zvou formou předběžného nákupu hry. Na webu hry lze přitom vybírat hned z několika verzí hry – ta s přístupem do alfy stojí 40 dolarů (tedy v přepočtu necelých 900 korun), levnější verze hry ale vyjde na polovinu a znamená mimo jiné i přístup do pozdější bety hry.

Nadcházející alfatest každopádně probíhá 15. září a nabídne část herní mapy. Na té bude možno ochutnat některé PvE mise a k tomu bude možné okusit i PvP souboje a hlavně nasát celkovou atmosféru hry.

Vy si každopádně můžete hru a náhled na její náplň připomenout předešlým gameplay videem. Za zkoušku ale koneckonců nakonec příliš mnoho nedáte a minimálně v případě bety se jedná o celkem nízkou investici přinášející MMO zasazenou do jinak hráči celkem neokoukaného světa.

Betaverze samotná by pak měla proběhnout ještě v polovině podzimu a hra samotná pak slibuje v plné verzi vyjít ke konci tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama