Human Head oznamují pokračování Rune
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Human Head oznamují pokračování Rune

Human Head oznamují pokračování Rune

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 8. 2017 09:07 4
Reklama

Pokud se řadíte mezi starší a pokročilé hráče, pravděpodobně si pamatujete akční rubačku Rune z roku 2000, kterou má na svědomí tým Human Head Studios. Příběh těžil ze severské mytologie, hra byla správně brutální a na svou dobu výrazně technicky vyspělá díky využití Unreal Enginu. A jestli se vám Rune líbilo a dali byste si pokračování, máme pro vás dobrou zprávu.

Vývojáři z Human Head Studios totiž oznámili vývoj Rune: Ragnarok, sandboxového open-world RPG, odehrávajícího se v průběhu severského mýtu o konci světa. V roli hlavního hrdiny budete uvrženi do situace, v níž se spolu utkávají bohové, mocná monstra a poslední zbytky lidí v tuhém boji o přežití. Jakožto hrdina bez bázně a hany si budete moci vybrat jednoho z bohů, který vám následně poskytne svou pomoc ve formě zvláštních schopností.

Ty vám určitě přijdou vhod, protože na vás čeká mnoho nepřátelských vesnic, které je třeba vypálit, mnoho nemrtvých, čekajících na vaši nabroušenou čepel a další povedené skopičiny, jež jsou denním chlebem herního dobrodruha. Vývojáři také slibují systém craftingu, díky němuž si můžete vytvořit ty nejmocnější zbraně a drvit nepřátele ještě o něco efektivněji. Mezi hlavní devizy hry má patřit brutální soubojový systém, v němž nebude o usekané končetiny a vyvržené vnitřnosti nouze.

Vývojářský tým má za sebou zhruba dvacet let zkušeností, kromě Rune má na svědomí třeba první díl Prey a zrušený koncept pokračování. V nedávné minulosti se soustředil spíše na porty a menší tituly, uvidíme tedy, jak se s ambiciózním konceptem popasují. Rune: Ragnarok je prozatím ohlášeno exkluzivně na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama