Divinity: Original Sin nabídne plný dabing
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Divinity: Original Sin nabídne plný dabing

Divinity: Original Sin nabídne plný dabing

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 8. 2017 10:14
Reklama

Snad věčně nadšený Swen Vincke z týmu Larian Studios představuje v přloženém videu a v rámci další aktualizace na Kickstarteru novinky týkající se vývoje ambiciózního RPG Divinity: Original Sin II. A tentokrát přijde řeč právě na řeč.

Té se v případě pokračování tohoto RPG přitom autoři tolik věnovat nechtěli, neboť jednoduchou a v začátku videa naznačenou matematikou dospěli k tomu, že by to bylo obrovské množství dialogů a naprosto neskutečné množství práce, nicméně nakonec tomu tak přeci jen není.

Nakonec k rozhodnutí nahrát všechny dialogy hry přeci jen došlo, a to se koneckonců ukázalo být tím správným rozhodnutím – hra tím pochopitelně obrovsky narostla na atmosféře a propracovaný scénář hry tím dostal i zcela nový rozměr.

Za tři týdny a 14. září tak hra dorazí po zvukové stránce v plné polní a přinese s sebou na 74 tisíc anglicky namluvených řádek dialogu, což celkově činí více než milion slov. Na tom se přitom podíleli veteráni herního dabingu, kteří kombinovaně přinášejí zkušenosti ze sérií Mass Effect, Dragon Age, Zaklínač, Assassin’s Creed a z řady dalších titulů.

Až osm desítek herců se přitom podílelo na tom, aby k životu probudilo více než tisícovku herních postav. Lehko tak uvěříme prohlášení, že jedno zahrání nestačí – slyšet všechny mluvit a být svědkem všech těch důležitých příběhů znamená několikeré procházení hry.

K tomu se přiložené video věnuje celkové tvorbě zvukové stránky hry a dozvídáme se tedy kupříkladu o tom, kterak jsou okolní zvuky jednotlivých scén tvořeny náhodně a pokaždé tak dopomáhají vytvářet o něco jinou atmosféru.

Druhá část videa je poté věnována ukázce natáčení orchestrálního hudebního doprovodu a popisu takového procesu. Ten pochopitelně bude vytvářet stěžejní část atmosféry a jde o něco, na čem si tvůrci zjevně dávají dost záležet, což ostatně jistě i pro zbytek titulu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama