Remake Tomb Raider 2 dostane demoverzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remake Tomb Raider 2 dostane demoverzi

Remake Tomb Raider 2 dostane demoverzi

David Plecháček

David Plecháček

25. 8. 2017 09:01 14
Reklama

Oči hráčů se v posledních dnech obrací do německého Kolína nad Rýnem a vyhlíží co nejvíce herních novinek. Někteří by vás ale mohli zaujmout, aniž by měli možnost a prostředky své dílo prezentovat na Gamescomu. Mezi takové určitě patří autor, který si říká Nicobass.

Nicobasse možná neznáte, ale jedná se o dalšího nadaného moddera/autora/vývojáře, který se vydal snad tou nejtěžší možnou cestou. Vzal si totiž na paškál Tomb Raider 2 z roku 1997 a jal se ho sám vytvořit od základu znovu. Novinka vzniká na Unreal Enginu 4 a bude skvělou odpovědí pro hráče, kteří si neoblíbili reboot od Crystal Dynamics.

Remake nese podtitul The Dagger of Xian. Novinkou ale není celý tento projekt, jako spíše fakt, že se chystá veřejná demoverze. Ta vyjde už příští týden, 1. září. Ochutnávka nabídne velkou část mise na Velké čínské zdi a údajně by měla trvat okolo jedné hodiny. To je ale o něco více, než si pro tuto část hry pamatujeme. Tak kdo ví, o jak doslovný remake se bude jednat nebo co bude součástí dema.

Nemusíte se bát, že by došlo ke zrušení tohoto díla na základě autorských práv na sérii. Autoři z Crystal Dynamics a Square Enix dali tomuto projektu sami zelenou, alespoň do doby, dokud za to nebude Nicobass od hráčů požadovat peníze. Malinkou ochutnávkou na příští týden je i screenshot, který se nachází v záhlaví této novinky. Ten pochází přímo ze hry. Co na něj říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama