PES 2018 nabídne konzolovou demoverzi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PES 2018 nabídne konzolovou demoverzi

PES 2018 nabídne konzolovou demoverzi

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 8. 2017 12:13 9
Reklama

Po otevřené on-line betaverzi letošního ročníku fotbalu Pro Evolution Soccer dává společnost Konami vědět rovněž to, že se chystá i vydání klasické offline demoverze, jež bude předcházet samotnému vydání hry.

To je stanoveno na 12. září a hra po prázdninách zamíří nejen na PC a současné konzole, ale opomenuti nebudou ani hráči na Xboxu 360 a na PS3. Samotná demoverze pak zamíří na všechny zmiňované konzole, vyhne se však hráčům na PC a vychází již příští týden 30. srpna.

Co se nabídky demoverze týče, tak ta přinese exhibiční zápasy i kooperaci možnou hrát až v šesti hráčích (3v3, možno však pouze na novějších konzolích) a zakopat si půjde na dvou stadionech – Camp Nou (FC Barcelona) a Signal Iduna Park (Borussia Dortmund).

PES 2018 nabídne konzolovou demoverzi
i Zdroj: Hrej.cz

Na výběr bude celkem dvanáct týmů, mezi něž patří národní týmy Brazílie, Argentiny a Německa. Z Brazílie pak dorazí kluby Corinthians a Flemengo, z Argentiny Boca Juniors a River Plate, z Německa Borussia Dortmund a soupisku doplňují Inter Milan, Liverpool, Barcelona a Colo-Colo z Chile.

Z dalších novinek se pak ještě dozvídáme to, že do legend aktuálního ročníku, a tedy i mezi postavy režimu myClub, zamíří David Backham, bývalá hvězda Manchesteru United a dalších velkoklubů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama