Tomb Raider se naučí pracovat s Xbox One X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tomb Raider se naučí pracovat s Xbox One X

Tomb Raider se naučí pracovat s Xbox One X

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2017 08:26 3
Reklama

Původně nabízel Rise of the Tomb Raider pro Xbox One časovou exkluzivitu, následně pak přeci jen dorazil i na konkurenční PlayStation 4 a tam mimo jiné potěšil fanoušky série i tím, že nabízel podporu silnější konzole PlayStation 4 Pro. A nově se za pomocí čerstvé ukázky dozvídáme i to, jakým způsobem si tvůrci posvítili na nadcházející mocnější hardware v podobě Xbox One X.

Samozřejmostí je podpora 4K rozlišení, nejostřejší možné textury i dodatečné vyhlazování hran. Navrch nechybí vylepšené barvy i detailnější stíny, hustší vegetace, podpora HDR i technologie prostorového zvuku Dolby Atmos a další vychytávky, které učiní z posledního zážitku s Larou to technologicky nejlepší možné dobrodružství.

Zároveň by se mělo jednat i o pokrok ve srovnání s edicí pro PlayStation 4 Pro, která již 4K rozlišení uměla, mělo to však svá omezení v počtu snímků za vteřinu. I zde se přitom hráči mají dočkat volby ovlivňující jak rozlišení hry, tak i počet snímků za vteřinu.

Aktualizace bude zdarma dostupná všem majitelům původní Xbox One verze hry a na starosti ji má tým Nixxes Software, který již v minulosti připravoval například PC port této hry. Vylepšení budou dostupná spolu s vydáním samotné konzole. Ta dorazí na trh 7. listopadu a předobjednat si ji můžete pochopitelně také na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama