BioMutant od THQ Nordic na prvním videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka BioMutant od THQ Nordic na prvním videu

BioMutant od THQ Nordic na prvním videu

David Plecháček

David Plecháček

22. 8. 2017 08:32 5
Reklama

Pokud byl Rocket to jediné, co se vám na Strážcích Galaxie líbilo, bude se vám líbit i novinka od vydavatelství THQ Nordic. Spekulace o chystané hře BioMutant byly evidentně pravdivé, protože taková hra opravdu ve studiu Experiment 101 vzniká a jejím hlavním hrdinou je postava ne nepodobná zmíněnému mývalovi z marvelské série.

Studio složené z veteránů, kteří se podíleli na sérii Just Cause nebo na posledním Mad Maxovi se s novou hrou rozhodli pochlubit sami. Zveřejnili proto trailer, v němž novinku oficiálně představili. Z ukázky ale o moc moudřejší nejsme – můžeme soudit, že půjde o akční hru, ale to je tak vše. Naštěstí se s trailerem začaly objevovat i další informace, a tak si můžeme udělat ucelenější představu o tom, jak se bude BioMutant hrát.

Podle zakladatele studia Stefana Ljungqvista a jeho příspěvku na stránkách LinkedIn víme, že BioMutant bude přítomný přímo na Gamescomu. Vojta s Pavlem si budou moci zahrát novou open world akční RPG hru, jakou jsme prý nikdy dřív neviděli. Post-apokalyptický svět by měl být dostatečně zajímavý na to, abychom měli chuť jej prozkoumávat.

Právě skloubení světa Mad Maxe a akce z Just Cause u nás vyvolává optimismus, že se nemusí jednat o plané řeči. Vedle světa totiž BioMutant přidává navrch i hromadu střílení a soubojů takříkajíc na meče, a pokud k tomu přidáme i speciální schopnosti, jsme doma. Ty budou dvojího charakteru – bionického a mutantího. Bio jsou nejrůznější augmentace, zatímco mutace představují změny fyzického charakteru a s nimi spojené speciální schopnosti.

Novinku pohání Unreal Engine 4, a tak by měla splňovat ta nejpřísnější měřítka. O vydání hry se postará Koch Media. Kdy se tak stane nevíme, za to podle dřívějšího úniku víme, že vyjde na PS4, Xbox One a PC. Níže se můžete podívat i na gameplay záběry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama