Anno přijde v příštím roce s letopočtem 1800
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anno přijde v příštím roce s letopočtem 1800

Anno přijde v příštím roce s letopočtem 1800

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

22. 8. 2017 11:28 4
Reklama

Populární série budovatelských strategií se vrací na scénu. Po dvou dostaveníčkách v bližší a i poměrně daleké budoucnosti se ale vrací po časové ose nazpět, na počátek 19. století. Období industrializace, vznik nových impérií, všudypřítomný rozkvět společnosti… Novinka opět vypadá slibně a může do téměř absolutně stojatých vod budovatelských strategií vnést nový, svěží vítr.

“Anno 1800 přenáší hráče do období úsvitu průmyslové revoluce, doby industrializace, diplomacie a objevů. Hráči dostanou možnost prokázat své schopnosti jako panovníci, zatímco vytvářejí obrovské metropole, plánují účinné logistické sítě, objevují a osidlují nová území a porážejí své protivníky diplomacií, obchodem nebo vojensky. Anno 1800 kombinuje to nejlepší, co série nabízí: bohatý zážitek ze stavění měst obsažený v příběhové kampani, uživatelsky otevřeném sandbox režimu i klasickém Anno multiplayeru,” přibližuje hru příznivcům Ubisoft.

Anno 1800 vyvíjí velezkušené studio Blue Byte, podepsané pod všemi díly série. Dočkat bychom se měli v zimě příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama