Xbox One X v nové Project Scorpio edici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox One X v nové Project Scorpio edici

Xbox One X v nové Project Scorpio edici

David Plecháček

David Plecháček

21. 8. 2017 10:59 9
Reklama

Divíte se, že včerejší akce Microsoftu nepřinesla žádné informace o Xboxu One X? Bylo toho málo. Přesto jsme se několik věcí dozvěděli a několik věcí jsme také během přenosu viděli. Teď si řekneme o nejvýkonnější konzoli o něco víc.

Asi nejzajímavější – a také v určitém slova smyslu nejbizarnější – částí celého přenosu byl stříh na Larryho Hryba alias na Majora Nelsona, který představil Xbox One X v edici Project Scorpio. A sám Larry se v bílých rukavičkách pustil do unboxingu, takže se můžete podívat, jak tato limitovaná edice vypadá.

Major Nelson má pochopitelně slova chvály pro celou konzoli, včetně takových detailů, jako je provedení krabice. „Je to krásné balení... Ti z vás, kteří jsou s námi už nějaký ten čas si všimli i tohoto grafického X na přední části, které odkazuje k původnímu Xboxu,“ rozplývá se například nad kartonovým obalem s narážkou na zpětnou kompatibilitu své první generace. Larry by si příliš nezadal ani s legendárním Horstem Fuchsem. Škoda, že Microsoft nenapadlo svou propagaci vzhledem k německému veletrhu s touto legendou spojit.

Součástí balení jsou i trialy služeb Games with Gold a Xbox Game Pass. Ta se příští měsíc rozšíří o sedm her – ReCore: Definitive Edition, o níž byla řeč v předešlých dnech, Metro: Last Light Redux, Fable II, Garou: Mark of the Wolves, 10 Second Ninja X, Hue a The Bridge. Některé hry ze seznamu přijdou do služby 29. srpna, zbytek až 1. září. Během akce ale padla i jiná novinka týkající se Game Passu – rozšiřuje se do nových zemí. To bude zajímat naše východní sousedy ze Slovenska, protože právě Slovensko mezi dalšími zeměmi nechybí. Zakroužkujte si 1. září, protože právě to je ten den, od kdy si můžete pořídit předplatné.

Pokud si Xbox One X (v jakékoliv verzi) pořídíte a doma už nějaký Xbox máte, Microsoft slibuje, že transfer všech věcí není složitý. Jednak si z původní konzole snadno přenesete veškerá nastavení, ale především půjde veškeré hry a aplikace přenést v rámci domácí sítě a nemusíte je tím pádem stahovat znovu. Veškeré hry uložené na externím HDD budou na Xboxu One X fungovat taktéž, prakticky ihned po připojení pevného disku.

Tradiční Xbox One X si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama