Ukázka NFS slibuje především adrenalin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka NFS slibuje především adrenalin

Ukázka NFS slibuje především adrenalin

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 8. 2017 17:17 5
Reklama

Dnes již není nijak překvapivé, když se v rámci prezentace závodní hry představí i automobilka s nějakým svým překvapením (vzpomeňme na spojení Ford GT a Forza) a výjimkou tentokrát nebyl ani Gamescom a prezentace nových Need for Speed.

Ukázala se přitom automobilka BMW, která při této příležitosti odhalila nové BMW M5 s možností volného přepínání mezi pohonem na všechna čtyři kola a na zadní nápravu, což v reálu může být instantním receptem na zábavu. Co to znamená pro hru, to je otázkou, tedy pokud to vůbec možné bude – čerstvě prezentovaná ukázka hry totiž slibuje přinést ryze arkádový zážitek.

Ten bude letos opět mnohem více založený na adrenalinu a úkolem bude zjevně rozčílit co možná největší množství policejních hlídek a těm následně utéci. Jednoduché to ale zřejmě nebude a kromě elektroniky smažících vychytávek se policie blýskne také použitím helikoptér, pásy s hroty i těžkou a silně přemotorizovanou technikou.

Need for Speed: Payback dorazí 10. listopadu a tehdy si také budete moci vůbec poprvé vyzkoušet nové a zmiňované BMW M5. To reálné pak dorazí až příští rok, hru si každopádně můžete na Xzone přeodbjednat již nyní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama