Na podzim The Sims 4 rozšíří DLC Cats & Dogs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na podzim The Sims 4 rozšíří DLC Cats & Dogs

Na podzim The Sims 4 rozšíří DLC Cats & Dogs

David Plecháček

David Plecháček

21. 8. 2017 17:23 3
Reklama

Když mluvíme o konzolích, ať už jde o Xbox nebo o PlayStation, většinou o nich hovoříme jako o zařízeních, které si pořizují především muži. Nechci tu nijak snižovat emancipovanost žen, ale je to s nimi stejné jako s rodinami – příliš her pro něžné pohlaví stejně jako pro rodiny zkrátka nevychází. Na podzim by ale jejich zájem mohl raketově vzrůst.

Vyjde totiž The Sims 4. Lyndsay Pearson coby představitelka vývojářů z Maxisu publiku představovala konzolovou verzi, o níž jsme slyšeli poprvé před několika týdny. To by nebylo ani tak nic nového, ani to, že EA cílí i na mobilní telefony s The Sims Mobile, ale především nezapomíná ani na majitele PC a Macu, kteří čtvrté simíky mohou hrát už tři roky.

Za pomoci populárního psího mazlíčka Jiffpoma, kterého na Instagramu každý den sleduje šest milionu lidí, Lyndsay Pearson představila rozšíření Cats & Dogs. Že s domácími mazlíčky může být zábava, dokládá následující trailer. No řekněte, v jaké hře můžete navléknout vašeho parťáka do oblečku hotdogu? 

Stejně jako konzolová verze, i Cats & Dogs vychází 10. listopadu. Kromě zvířátek ale do hry přidá i nové povolání, veterináře, a spoustu dalších menších věcí. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama