Trailer Battlefrontu láká na letecké bitvy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Battlefrontu láká na letecké bitvy

Trailer Battlefrontu láká na letecké bitvy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 8. 2017 09:13 10
Reklama

Do neznámých i těch povědomých koutů galaxie vás zavede čerstvě odhalená ukázka akce Star Wars Battlefront II, která se sice již na síť ryze neoficiální cestou dostala už včera, pro její pochybné kvality jsme si však raději počkali na odhalení oficiální, což tentokrát určitě stálo za to.

Pokochat se díky ní tentokrát můžete leteckými souboji (které v tomto případě vznikly v enginu, tedy nikoli přímo ve hře), které v EA slíbili notně vylepšit. Fanoušky filmové série potom jistě potěší naznačená přítomnost hned několika epoch naráz, což byla ostatně vlastnost typická i pro Battlefront z roku 2015.

Vedle toho lze vidět četné atmosférické efekty jež nadále jen zvýrazňují strhující grafickou stránku hry i naznačenou přítomnost několika slavných hrdinů (Darth Maul, Mistr Yoda). Opomenout bychom ale určitě nemuseli ani připomínku toho, že hra tentokrát ony souboje předvede i v rámci slíbené příběhové kampaně. Tam se jistě hráči dočkají řady strhujících momentů podtržených použitím skriptů.

Odpustit si v tomto případě samozřejmě vývojáři nemohli dramatický střih ani vytípnutí pompéznosti hry, celkové atmosféře to však samozřejmě jen pomáhá a my můžeme být jen zvědaví, s čím tvůrci dorazí na Gamescom, odkud se s vámi o naše dojmy ze hry rádi podělíme.

Star Wars Battlefront II vychází na konzolích i na PC 17. listopadu a k předobjednání je hra pochopitelně i u nás, na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama