Shadow of War ukazuje řadu nových bestií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of War ukazuje řadu nových bestií

Shadow of War ukazuje řadu nových bestií

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 8. 2017 20:49 3
Reklama

Microsoft se nově pochlubil i ukázkou z chystaného akčního RPG Middle-earth: Shadow of War, ve kterém se s Talionem a jeho již delší dobu zemřelým parťákem podíváme na místo, do kterého se určitě nelze jen tak projít.

Jenže my v říjnu dokážeme přeci jen jistě něco více a v Mordoru dokážeme rozšířit zkázu pěkně tak, jak se na poměry her sluší a patří. Název současné ukázky sice našeptává tomu, že by se měla věnovat zejména monstrům, vycítit z ní jde ale mimo jiné i to, kterak tvůrci plánují dostát svým slibům o podstatně atraktivněji pojatém vyprávění.

To však samozřejmě bude přímo prorostlé oněmi bestiemi i monstry, o jakých se nám při čtení původní Tolkienovy trilogie snad ani nesnilo. Skřeti a jim podobná verbež totiž v Mordoru kuje skutečně veliké pikle a pohrávají si s tím nejnebezpečnějším – se smrtí, kterou dle Celebrimborových slov aktivně vyvolávají.

A to samozřejmě znamená velkou spoustu legrace, kterou půjde nejen posílat (opět) na smrt, ale jak je vidno i osedlat. Možnosti takovéto formy dopravního prostředku budou přitom v pokračování hry oproti jejímu originálu zjevně bohatší a Mordor bude možno prozkoumávat i ze zcela nové ptačí perspektivy.

Z propojení s Microsoftem nadále mohou těžit i případní zájemci o konzoli samotnou – k dispozici bude dvojice bundlů s konzolí Xbox One S, a to ve dvou verzích dle velikosti pevného disku konzole.

Vy si samozřejmě můžete předobjednat hru i na Xzone, kam v několika různých edicích dorazí už 10. října. Připomenout pak ještě můžeme i naše dojmy přímo ze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama