Podpora singleplayeru Andromedy končí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podpora singleplayeru Andromedy končí

Podpora singleplayeru Andromedy končí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 8. 2017 08:46 19
Reklama

Jestliže jste se snad těšili na dodatečná příběhová rozšíření pro Mass Effect: Andromeda a bránili jste se (stejně jako já) z toho důvodu v rozehrání hry, tak vás musíme zklamat – BioWare dávají na vědomí, kterak je hra po příběhové stránce zcela hotová.

Zapomenuta je tedy doba, kdy kupříkladu třetí díl série obdržel perfektní příběhové DLC Leviathan či nostalgický přídavek Omega. V případě moderní Andromedy tak jakákoli další případná péče hře bude zaměřená již pouze na on-line složku hry.

Oznámení přichází skrze oficiální web hry, kde se lze dočíst mimo jiné i o tom, kterak plánují případné další mezery v příběhu dopovědět jinou formou. Řeč přitom může být o případných knihách a komiksech, které se v tomto univerzu již dříve objevily a jejichž další pokračování tedy zřejmě v přípravě jsou.

Spolu s tím oficiálně končí i samotná podpora singleplayerové složky hry, jež se již ani nedočká žádných dalších aktualizací. Ta označená 1.10 tedy znamená tečku za příběhem Andromedy a pro mnohé prozatím také možná jeden smutný konec série, jež si dříve získala cestu do srdcí milionů fanoušků sci-fi po celém světě a která se s posledním dílem dočkala nepříliš vřelého přijetí.

Každopádně co se dalšího obsahu týče, tak ten v rámci multiplayeru tedy ještě dorazí a další s tím spojené zajímavé novinky BioWare slibují odhalit již brzy. Nějaké překvapení si pak tým, určitě nechá na takzvaný N7 Day, který vychází z kalendářního 7. listopadu (datum je odvozeno od anglického November).

Podobné oznámení přitom zákonitě přijít muselo – na hře zřejmě již jen pracuje pouhé jádro multiplayerového týmu, ti ostatní změnili své pozice v rámci dříve oznámeného sloučení s týmem EA Motive, který momentálně spolupracuje na pokračování rebootu akce Star Wars Battlefront.

Vy už se s námi ale určitě můžete o svůj názor na hru podělit v diskuzi, my vás k tomu určitě můžeme určitě ještě odkázat na naši recenzi a na Xzone, kde si mohou případní zájemci hru pochopitelně také pořídit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama