Manifest 99 odhalí taje posmrtného života
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Manifest 99 odhalí taje posmrtného života

Manifest 99 odhalí taje posmrtného života

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 8. 2017 09:59
Reklama

Až na pomyslnou konečnou stanici vás vezme vlak v chystané indie adventuře Manifest 99, jež se pokusí vytěžit maximum z virtuální reality. Příběh hry je strašidelným příběhem zasazeným do vlaku, který vozí své cestující na posmrtný život, cílem hráče pak bude prostředí tohoto netradičního dopravního prostředku prozkoumávat a dopomáhat cestujícím tam, kam zaslouženě patří.

To znamená na věčný odpočinek, což už samo o sobě zní jako příslib netradičních zážitků. Nevšední však slibuje být hra i jako celek a z pohledu vlastních mechanismů. Kromě toho, že je zaměřená výhradně na virtuální realitu, tak také slibuje od her ostatních odlišně řešený pohyb hlavní postavy založený na interakci s druhými charaktery. To v praxi znamená jim doslova a do písmene zírat do očí, o čemž už nyní může něco více napovědět přiložená ukázka:

Ta slibuje výrazný výtvarný směr a naznačuje i základní herní mechaniku – pomoci druhému znamená nalézt objekt, po kterém touží a bez kterého se nemůže posunout dále. Zapotřebí k tomu přitom nebude ani žádný ovladač a jak lze výše vidět, tak se dozvíme i něco z minulosti okolních zesnulých postav.

Hráčům tedy ke hraní postačí pouhé smysly a pohyb hlavy a už jen to může postačit k tomu, aby se čtveřice nešťastných pasažérů (medvěd, laň, sova a vrána) dočkala vysvobození. Spolu s nimi do vlaku nasedlo i velké množství dalších vran.

A co ty mohou vypovědět o světě hry, to se budou moci hráči s PSVR dozvědět již 12. září, kdy hra dorazí na PlayStation 4. O něco později je pak možné, že tento titul dorazí i na PC, kde potěší i majitele ostatních VR zařízení, zde však nic oficiálního zatím nevíme. Pro další informace pak můžete zavítat na web hry či na příspěvek na evropském PlayStation blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama