Staronové ReCore a PUBG využijí sílu XOX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Staronové ReCore a PUBG využijí sílu XOX

Staronové ReCore a PUBG využijí sílu XOX

David Plecháček

David Plecháček

20. 8. 2017 20:11 6
Reklama

Co bych vám povídal. Tím, že Microsoft trochu mění přístup, jsme čekali leccos. Akci plnou her? Překvapení za překvapením? Nebo naopak nic moc akci plnou PR řečí. Bohužel jsme se strefili do té nejméně populární varianty, takže podle předpokladu o nic nepřicházíte. Za hodinku toho společnost příliš neukázala.

Ukázala ReCore, o němž jsme psali včera. Nic nového. Doslova. Kromě toho, že jsme o definitivní edici hovořili včera, hovoříme stále o rok staré hře. Navíc nic moc hře, která ani neurazí a ani nenadchne. Rozhodně se nejedná o pecku, která prodá novou konzoli. Na druhou stranu se pokračování příběhu a vylepená grafika počítá. Podívejte se na trailer.

Na potenciální nové hráče by ale mohla platit aktuální pecka od studia Bluehole. Od trojice, která nás celou akcí provází, jsme se dozvěděli, že Battlegrounds hraje už přes osm milionů lidí. A toto číslo i díky majitelům Xboxu poroste, protože PUBG tam v příštích měsících zamíří. A stejně jako mnoho dalších her, i hra PlayerUnknowna využije sílu Xboxu One X. Jako sto dalších. Víc jsme se ale nedozvěděli. I to svědčí o chudosti právě probíhající kolínské akce. No, nechci to říkat moc nahlas... ale my to říkali.

Mimochodem, taky se ukázal Minecraft. Ale to jen tak mezi řečí. Ani ten na seznamu nechybí...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama