Reedice ReCore vychází ještě v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reedice ReCore vychází ještě v srpnu

Reedice ReCore vychází ještě v srpnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 8. 2017 10:43 1
Reklama

V průběhu týdne jsme vás informovali, kterak tvůrci akce ReCore chystají nějaké speciální odhalení a stihli jsme si tehdy rovnou zaspekulovat a odhadnout to, že by se mohlo jednat o oznámení zkompletované reedice hry. A dnes se dozvídáme, že jsme také pochopitelně měli i pravdu, byť to na sto procent zcela oficiální stále ještě není.

Takzvaná Definitive Edition se nicméně již stihla krátce objevit v Xbox Store, kde ji vydavatel nabízel k předobjednávce za 20 dolarů (necelých 500 korun). Stránka je sice nyní již nedostupná, bylo z ní však možné vyčíst hned několik zajímavých informací.

Celým jménem ReCore: Definitive Edition by měla dorazit na Xbox One i na PC již 29. srpna. Hra obsáhne přídavek Eye of Obsidian i dodatečného robota označeného T8-NK a kromě podpory HDR titul rovněž nabídne vylepšení pro chystaný Xbox One X.

Jakou formu ona podpora silnější konzole bude mít, to zřejmě odhalí až chystané oficiální odhalení, které by mělo ostatně přijít již zítra. Neočekáváme však, že bychom se měli dozvědět cokoli zásadního a něco, co vlastně nevíme již nyní. Na to konto si pak můžete prohlédnout i chystaný motiv krabičky hry a připomenout si pak můžete i naši loňskou recenzi hry.

Reedice ReCore vychází ještě v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama