Ságu Heretic Kingdoms rozšíří Awakening
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ságu Heretic Kingdoms rozšíří Awakening

Ságu Heretic Kingdoms rozšíří Awakening

David Plecháček

David Plecháček

18. 8. 2017 09:58
Reklama

Série Heretic Kingdoms je mezi námi už několik let. Dalším zářezem do už tak rozvětvené RPG ságy se bude nazývat Shadows: Awakening. Novinka od Games Farm a Kalypso Media vyjde sice až příští rok, ale už teď se můžeme podívat na to, jak vypadá.

Na kanálu Kalypso Media se totiž objevil trailer, kterým se nový díl představuje. Vývojáři jej chystají na všechny velké platformy, tedy jak na PC, tak na Xbox One a PlayStation 4. Těšit se můžeme na více než čtyřicetihodinový příběh, který by ale měl vybízet ke znovuhratelnosti. Vývojáři evidentně cílí na to, aby vaše volby měly ve zdejším světě nějaký vliv.

Možná bychom měli říct ve dvou světech. Shadows: Awakening totiž představuje dva paralelní vesmíry, totiž svět normální a tzv. Shadow Realm. Oba dva ale nabídnou mnoho legend, mýtů a kreatur, jež tyto reality obývají. Real-time taktické souboje budou tradiční, takové, jaké si dokážeme u izometrického RPG představit.

Základem bude vaše skupina bojovníku. Jak už bývá standardem, každý chová určité sympatie a antipatie, a tak bude výkonost vaší skupiny záviset i na tom, jak ji poskládáte. Ve světě (světech) na každého čekají osobní questy, které o každém prozradí něco více.

V neposlední řadě nesmíme zapomenout na nejrůznější puzzly, crafting a sbírání předmětů. Novinka bude plně nadabovaná a autorům se povedlo sehnat zajímavou postavu do svých řad – Toma Bakera. Více o hře napoví trailer. Shadows: Awakening vyjde někdy příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama