Do konzolového World of Tanks míří kampaň
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do konzolového World of Tanks míří kampaň

Do konzolového World of Tanks míří kampaň

David Plecháček

David Plecháček

18. 8. 2017 11:22 7
Reklama

Principiálně podobné War Thunder a World of Tanks šlo dříve rozlišit velice snadno. Neustálým vývojem obou her a tím, že se Gaijin snaží všechna bojiště propojit, už to nejde jednoduše tak, že jedno jsou letadla a druhé tanky. Wargaming se ale přeci jen snaží vykročit jiným směrem - alespoň na konzolích. Chystá totiž kampaň.

World of Tanks si zatím všichni spojují s PvP souboji, ale Wargaming se drží hesla „lepší nějaká kampaň nežli žádná“, a tak přichystal novinku v podobě War Stories. Jak už název napovídá, jedná se o epizodickou část pro jednoho hráče, která jej provede bitvami proti uměle inteligenci. „War Stories jsou další evolucí naší značky,“ říká TJ Wagner.

„Vůbec první série kampaní ve World of Tanks nám dovolí aplikovat nové způsoby vyprávění a obohatit náš stávající multiplayer o část i pro jednoho hráče nebo o kooperaci,“ pokračuje v představování kreativní ředitel WoT. Ve War Stories už 22. srpna naleznete dvě příběhové linky po třech epizodách, v nichž prožijete reálné ale i smyšlené historické bitvy.

První část se nazývá Brothers in Armor a zaměřuje se na východní frontu v západních tancích Sherman. Flashpoint Berlin se naopak odehrává později až v době studené války, v níž se Britové snaží prolomit blokádu Berlína. Tento model Wargamingu umožní vytvářet další a další scénáře. Další dva už jsou na cestě.

Jednotlivé příběhy odvypráví in-game komiksy. O ty se stará Andi Ewington spolu s PJ Holdenem a Mattem Timsonem. O ozvučení a hudbu celkově se postará herní legenda Inon Zur. Výsledek najdete na Xboxu 360 a všech iteracích Xboxu One, a na PlayStationu 4 už za několik dní. Verze XOX a PS4 Pro pak nabídnou vřavy kompletně ve 4K.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama