Digital Extremes odhalují novou FPS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Digital Extremes odhalují novou FPS

Digital Extremes odhalují novou FPS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 8. 2017 09:05
Reklama

Zkušený tým Digital Extremes zve do uzavřeného betatestu svého nového titulu, kterým opět jednou pokoušejí ještě více zvětšit konkurenci na poli on-line first person akcí. V tomto případě pak jde již dříve spatřenou kombinaci hry s hrdiny v hlavní roli a sběratelského karetního titulu. Zcela bez nápadu tato akce ale určitě není a již jen díky své stylizaci si svoji základnu fanoušků jistě zvládne vybudovat.

Původně se dnes představená FPS jmenovala Keystone, šlo však jen o pracovní název a čerstvě odhalený název Amazin Eternals mnohem více vypovídá o duchu hry. Ten přitom spočívá v nekonečných soubojích nově vytvořených superhrdinů s tím, že každý má k ruce vlastní balíček karet.

Ten si hráči poskládají před zápasem a následně z něj mohou během hry v libovolném pořadí zvolené karty tahat. Ty jsou přitom rozdělené do mnoha kategorií a lze mezi nimi nalézt kupříkladu zbraně, palebné věže i karty posilující schopnosti jednotlivých hrdinů.

Do těch se přitom hráči vtělí tak, že dle příběhu hry naleznou s kamarády na půdě starou deskovou hru, která je podobně jako filmová deskovka Jumanji vtáhne do děje a do světa hry a tam se ujmou rolí takzvaných Eternals. To už jsou ony herní postavy, které svádějí věčný boj o esenci něčeho, čemu se ve světě hry říká Keystone. A tím jsme si ostatně vysvětlili historii obou názvů hry – jak toho původního, tak i toho nového.

V zásadě to nezní vůbec špatně a když si to dáme dohromady s atraktivním vzhledem i stylizací hry, mohlo by se jednat o zajímavý zážitek, konkurence je však celkem tvrdá. Nechme se ovšem překvapit a pokud byste si chtěli o hře obrázek udělat i vy sami, tak určitě zavítejte na web hry, kde se lze aktuálně registrovat do nadcházející uzavřené betaverze hry. Do té se půjde pochopitelně dostat i formou tou, že hru finančně podpoříte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama