Bojovka Absolver ukazuje multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bojovka Absolver ukazuje multiplayer

Bojovka Absolver ukazuje multiplayer

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 8. 2017 11:05 1
Reklama

Francouzští odpadlíci z Ubisoftu připomínají svůj chystaný on-line projekt Absolver, ve kterém se hráči zhostí role nesmrtelných ochránců světa a který bude založen zejména na bojových uměních.

Představení hry a základy soubojového systému založeného na pozicích hráče si můžete připomenout zde, dnes už nám tvůrci ukazují zákonitosti světa hry a to, jakým způsobem budou fungovat principy stěžejního multiplayeru.

Ten představí svět Adal, který je zaplněn jak NPC postavami, tak i samotnými hráči. Ti přitom mohou soupeřit jeden s druhým navzájem, anebo se mohou nebezpečím světa hry postavit bok po boku. V takovém případě se spolu mohou spojit a spolupracovat až tři hráči.

 Jakkoli získané zkušenosti poté půjde zúročit i formou tou, že se hráči stanou mentory méně zkušeným jedincům. V takovém případě mohou předávat získané zkušenosti a nechávat své studenty, aby po omezenou dobu přebírali i jejich sady útoků a pohybů.

Vedle toho hra nabídne i režim ryze kompetitivní, ve kterém se mohou hráči těšit na zápasy jeden proti jednomu v uzavřených arénách. Tento režim bude zřejmě po startu hry ještě poměrně omezený, přiložené záběry již ale slibují budoucí příchod hodnocených zápasů i pořádání turnajů.

Absolver vychází na PC a PlayStation 4 již 29. srpna a my jsme jen zvědaví, jak to bude s finálními kvalitami hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama