We Happy Few zamíří na jaře i na PlayStation
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka We Happy Few zamíří na jaře i na PlayStation

We Happy Few zamíří na jaře i na PlayStation

David Plecháček

David Plecháček

17. 8. 2017 09:13 1
Reklama

Možná si vzpomenete na We Happy Few z loňské E3 konference Microsoftu. Hra nás na první pohled zaujala a vyhlíželi jsme ji s napětím a velkým očekáváním. V předběžném přístupu jsme dostali upřímně trochu něco jiného, než co jsme si představovali, ale vývojáři měli ještě spoustu měsíců na to, aby nás přesvědčili o svých kvalitách.

Těch několik měsíců se kvapem blíží ke konci, byť jich ještě několik zbývá. We Happy Few od studia Compulsion Games totiž zná své pevné datum vydání. Dlouho očekávaná hra doplní už tak bohaté jaro příštího roku. Doufejme, že 13. dubna budeme mít více důvodů k oslavám, než jen že je konečně jedna etapa zdárně za námi.

Jak jsme řekli, plná verze je stále poměrně daleko, ale už teď víme, co bude obsahovat. Tak například plnohodnotnou kampaň, v níž se vtělíme do role jedné ze tří unikátní postav. Každá z nich má svůj vlastní důvod, proč by se měla/chtěla vzdát vlastního štěstí, které jim dopřává látka Joy. S Joy v žilách je svět barevnější, hudba líbivější a lidé jsou milejší a nechtějí vás zabít. Nese to ale svá úskalí.

Vynechání pravidelné dávky chtě nechtě povede k absťáku, který se projeví do jiné stylizace, většího hladu a žízně a také vlastní únavy. A to jsou v survival hře poměrně důležité aspekty, které ovlivňují to, zda se dožijete příštího rána.

V kamenných obchodech se bude We Happy Few prodávat za plnou cenu. O distribuci se bude starat společnost Gearbox. Ta také chystá sběratelskou edici, ale zda bude dostupná i v našich končinách, bohužel nevíme. Kromě toho, že se hra objeví na Xboxu One a na PC Gearbox oznámil, že v dubnu vyjde i ve verzi pro PlayStation 4. Příjemné novinky takhle ve čtvrtek dopoledne, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama