Vydání Lost Legacy obohatí i Uncharted 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydání Lost Legacy obohatí i Uncharted 4

Vydání Lost Legacy obohatí i Uncharted 4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 8. 2017 12:59 10
Reklama

Nadcházející samostatně stojící přídavek série Uncharted doprovodí také novinky, jež zavítají i do čtvrtého dílu hry. Tomu se díky čerstvému přídavku obohatí nabídka multiplayeru, a to navíc platí pro všechny hráče, a tedy nejen pro ty, kteří si The Lost Legacy ve finále koupí.

Předně Naughty Dog avizují, že do on-line složky Uncharted 4: A Thief’s End zavítá nový režim Survival Arena, který trojici spolupracujících hráčů postaví před stále se zvyšující hrozbu nepřátel.

Režim bude dostupný na všech mapách hry, nabídne více než 100 vln nepřátel, mezi kterými nebudou chybět ani nové typy protivníků a navrch také nechybí dodatečné modifikátory doplňující již tak jistě dostatečnou výzvu. O bližší představení se již ale může postarat přiložený trailer či příspěvek na evropském PlayStation blogu.

K tomu multiplayer čtvrtého dílu hry obohatí rovněž nové outfity pro postavy Chloe i Nadine (hlavní hrdinky přídavku) a plánovaná aktualizace rovněž přidá hlavního antagonistu z The Lost Legacy jako hratelnou postavu.

The Lost Legacy vychází 23. srpna a předobjednávat si tento titul můžete například i u nás na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama