Velký update pro Division přichází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velký update pro Division přichází

Velký update pro Division přichází

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 8. 2017 13:48 1
Reklama

Ubisoft blíže představuje čerstvě vydanou aktualizaci pro on-line akci The Division, která tu s námi již nějaký ten pátek je a která se stále ještě těší velké oblibě. Největší novinkou jsou takzvané globální eventy, které již blíže představuje příspěvek na blogu Ubisoftu či přiložené video.

Ve své podstatě jde o měsíční události, které svými modifikátory ovlivňují veškeré dění ve hře i to, jakým způsobem hráči plní jednotlivé mise. Cílem je na měsíční bázi přinášet větší výzvu i lepší odměny, aktuálně spuštěným eventem jménem Outbreak to však ještě rozhodně nekončí.

Vedle takovýchto globálních modifikátorů pak autoři představují rovněž lokální úpravy (opět jde o formu modifikátorů), které mohou hráči využívat při vstupu do jednotlivých misí. Odměnou pak kromě ještě tímto způsobem uměle navýšené výzvy je samozřejmě unikátní loot, který může mít kromě zajímavých prvků výbavy nově také formu například zašifrovaných balíčků.

Pro jejich odemčení je však zapotřebí plnit konkrétní cíle či likvidovat po mapě rozeseté pojmenované bossy. Anebo je samozřejmě bude možné i otevřít za pomocí prémiové měny, tedy za reálné peníze.

Za další pak autoři zmiňují ještě kosmetické novinky, kam patří například možnost nasazování masek, změny sestřihů či výměna nasazených brýlí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama