Gnomageddon byl PS4 exkluzivní projekt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gnomageddon byl PS4 exkluzivní projekt

Gnomageddon byl PS4 exkluzivní projekt

David Plecháček

David Plecháček

14. 8. 2017 09:24 1
Reklama

Po světě vzniká spousta her. Právě teď jich budou desítky, stovky, s menšími projekty možná i tisíce. Jen část ale úspěšně dojde k vydání – jiné projekty takové štěstí mít nemusí. A to ani ve chvíli, pokud nad nimi drží ochranou ruku Sony a hýčká si je jako PS4 exkluzivní titul.

Jedna taková hra dnes vyplula na povrch. Je jím Gnomageddon. Trpasličí armageddon. Pokud jste se o víkendu koukali na televizi, filmovou verzi bez trpaslíků zrovna někde dávali. Naladění na stejnou vlnu se ale můžeme podívat, jak by to vypadalo, kdyby hráli hlavní roli pidilidi.

Za titulem Gnomageddon stojí – stálo – studio Sony San Diego (Drawn to Death, MLB: The Show, The Mark of Kri). Podle všeho se jednalo o third person online akci s prvky MOBA. Je pravda, že se vývoj nacházel stále relativně na začátku, neboť ve studio na projektu pracovalo 11 lidí. Základem měl být Versus mód a režim Hold Out. Versus je klasický deathmatch, Hold Out něco mezi režimy Horde a Raid.

K dispozici je i video – to se sice nezaměřuje přímo na Gnomageddon, ale zaměřuje se přímo na dění ve studiu Sony San Diego. Z něj například vyplývá, že těchto 11 lidí bylo rozděleno do dvou týmu, z nich každý separátně vytvářel každý z režimů, o nichž byla řeč výše.

Podivné jednání vedlo k tomu, že se někdo z týmu rozpovídal i na kameru. Ze zjevných důvodů ale chtěl zůstat v anonymitě. Jedním z důvodů, proč něco jako trpasličí armageddon nedokázalo Sony přesvědčit, byla hra Kill Strain. Free-to-play MOBA, která nejen, že neuspěla, ale také už prakticky zanikla. Video vám ukáže víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama