EA testuje i další hry pro Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA testuje i další hry pro Nintendo Switch

EA testuje i další hry pro Nintendo Switch

David Plecháček

David Plecháček

14. 8. 2017 06:57 3
Reklama

Společnost Electronic Arts přináší na Nintento Switch ze svého portfolia jen fotbal. A ačkoliv je každý díl série FIFA možná jedním z nejpopulárnější titulů každého roku, na to, jakými jsou v EA fanoušky Nintenda Switch, je to docela málo. Patrick Soderlund ale nechce říkat ostatním titulům vale nadobro.

I sám viceprezident Worldwide Studios EA říká, jakým je fanouškem – prý doslova gigantickým – ale na to, že si bere Switch prakticky kamkoliv, si na něm příliš her od svého zaměstnavatele nezahraje. Na druhou stranu Electronic Arts podle všeho neřeklo poslední slovo. „Dříve či později se objevíme na každé platformě, kde jsou spotřebitelé, respektive hráči,“ říká.

V rozhovoru pro web Nintendo Insider dále řekl: „Věříme, že budeme součástí Switche a pomůžeme Nintendu, aby mělo co nejširší hráčskou základnu. I proto uvidíte sérii FIFA, která je tento rok mimochodem fantastická. Je to plnohodnotný díl, upřímně vůbec poprvé na přenosných zařízeních.“

To nejdůležitější ale tkví v tom, co Soderlund říkal jen náznakem. Switch je v hledáčku EA, a pokud se mu bude dařit tak jako dosud, uvidíme více jejich i na hybridní konzoli. Jak dlouholetý člen společnosti říká, v tuto chvíli je to o podpoře Nintenda, budování technologií na míru na Switch, testování velkých her jako je FIFA („A možná i několika dalších, uvidíme,“ řekl), a pokud to všechno půjde dobře, není důvod rozšířit portfolio.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama