Novinka hororové legendy se ukáže v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novinka hororové legendy se ukáže v září

Novinka hororové legendy se ukáže v září

David Plecháček

David Plecháček

14. 8. 2017 07:58 2
Reklama

Když jsme přemýšleli, čím si okořeníme noční část dvacetičtyřhodinového streamu, padla volba na horory. A i když jsme nejvíce času strávili u P.T., v záloze jsme měli Deadly Premonition od Hidetaky Suehira. Právě díky hře z roku 2010 se tento autor zapsal do povědomí několika stovek tisíc hráčů.

Suehira naposledy ale vydal něco jiného. Před třemi lety to bylo D4: Dark Dreams Don't Die. Hra nebyla hodnocená nijak špatně, ale v průběhu let se na ní nanesl prach a později se na ní přímo zapomnělo. Loni v říjnu se zdálo, že opustil průmysl úplně, ale evidentně si vzal jen delší dovolenou. Letos zkraje roku založil novou společnost White Owls.

Všechny tyto údaje směřují pomalu ale jistě do současnosti. O White Owls jsme totiž mezitím neslyšeli, a tak nás zajímalo, s čím Suehiro přijde. Stále to ještě nevíme, ale díky jeho účasti na akci PAX Seattle už můžeme vyhlížet, co nám „Swery65“ řekne.

Na akci bude totiž mít vlastní přednášku o tom, jak vytvářel hry, kde bral inspiraci... a co právě teď po D4 dělá. Tazatelé a posluchači by si neměli zapomenout kávu, protože jakmile položí otázku, svérázný autor se obratem zeptá, jakou kávu mají rádi. A pokud kávu nepijete, musíte odejít. Souvislost nechápeme, ale budiž. 

Začátkem září budeme mít jasno. Doufejme, že se novému projektu povede dobře. A že se nezapíše do Guinnessovy knihy rekordů stejně jako Deadly Premonition. To si drží zápis jako survival hororová hra s nejrozporuplnějším hodnocením kritiků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama