Legendární edice Blood Bowl brzy vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Legendární edice Blood Bowl brzy vychází

Legendární edice Blood Bowl brzy vychází

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 8. 2017 11:12
Reklama

Násilně sportovní tahová strategie Blood Bowl 2 vyšla již před dvěma lety v září, letos se jí každopádně dostane nové pozornosti, neboť do distribuce rovněž v září zamíří takzvaná Legendary Editon, která nějaký ten pátek po vydání dříve obohatila i hru původní.

K dalšímu rozšíření hry lákají Cyanide Studios čerstvým trailerem, který ve dvou minutách záběrů shrnuje ten nejdůležitější nový obsah v podobě hned osmi nových ras. Mezi ty kupříkladu patří proradní skřeti, další sada lidských bojovníků, elfové, obři, upíři, půlčíci podpoření stromovými muži, amazonky a další sportovci, kteří se dle zveřejněných záběrů již nemohou dočkat toho, až své protivníky řádně vytrestají.

Stejně tak ve hře nesmí chybět ani již dříve vydaný obsah a těšit se také bude možné i z nového a do egyptské tématiky zabaleného stadionu i z dvaceti nových hrdinů. Navrch nesmí chybět ani mixované týmy, nekonečný režim sólové kampaně, řada nových výzev a další specialitky.

Blood Bowl 2 Legendary Edition dorazí počátkem září buďto samostatně, anebo formou placeného přídavku pro ty, kteří již původní hru mají. Nabídka pak pochopitelně platí jak pro konzole, tak i pro hráče na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama