Launch trailer Sudden Strike zve do bitvy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Launch trailer Sudden Strike zve do bitvy

Launch trailer Sudden Strike zve do bitvy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 8. 2017 09:27 1
Reklama

Právě včera dorazil na počítače (Mac, Windows i Linux) i na PlayStation čtvrtý díl tuhé realtimové strategie Sudden Strike a u této příležitosti se aktuálně můžete podívat na čerstvý launch trailer.

Ten láká do bitevní vřavy a na bojiště druhé světové války a k tomu slibuje jak jinak než variabilní hratelnost postavenou na schopnostech konkrétního hráče. To v praxi znamená celkem standardní prvek strategií ten, že k vítězství nevede jediná správná cesta.

Vedle toho se pak každopádně dočkáme co možná nejkrásnější hry, což v traileru dokládají propracované atmosférické efekty dynamického počasí, rozbouřené moře, destrukce prostředí i propracované částicové efekty.

V případě PC verze autoři navíc aktivně podporují tvorbu modifikací a nic tak nebude šikovnějším zástupcům komunity bránit v tom, aby si tento titul přetvářeli k obrazu svému. Chybět v tomto případě nesmí ani integrace se službou Steam Workshop, kde budou moci hráči sdílet klidně i celé scénáře kampaně.

V případě zájmu pak můžete zavítat na Xzone, kde je aktuálně k mání kusově omezená Day One edice hry, a to jak pro PC, tak i pro PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama