Blizzard i po 15 letech updatuje Warcraft 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard i po 15 letech updatuje Warcraft 3

Blizzard i po 15 letech updatuje Warcraft 3

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 8. 2017 14:41 6
Reklama

S aktuálně se blížícím datem vydání remasterované verze původního StarCraftu se dozvídáme aktuálně i o tom, že ani již po těžko uvěřitelných patnácti letech není mrtvý ani třetí díl Warcraftu, do kterého i po všech těch letech čas od času zavítá nějaká ta aktualizace.

Ta aktuálně představená navíc přináší docela zajímavou novinku v podobě testovacích serverů, které jsou v ostatních hrách od Blizzardu celkem běžné, v případě třetího dílu Warcraftu však stále ještě oficiálně chyběly.

Oznámení přichází skrze příspěvek na webu hry a tam také lze nalézt poměrně obsáhlý výčet dalších optimalizací a oprav (kam spadá kupříkladu férovější vybalancování startovacích lokací) a zároveň se hráčům dostává slibu, že další aktualizace jsou na cestě. V budoucnu se prý tvůrci zaměří ještě na matchmaking, na automatizované turnaje i žebříčky a zlepšení by se měla dočkat i odezva od serverů.

To vše by potom mohlo nasvědčovat tomu, že se s Warcraftem stále ještě počítá i do budoucna, kroťme však jakékoli případné natěšení na možné oznámení pokračování. K tomu s největší pravděpodobností minimálně v brzké době ještě zcela jistě nedojde, na druhou stranu jsme však před časem přeci jen psali o tom, kterak Blizzard pravděpodobně plánuje remastery další. A právě tato péče by mohla našeptávat něco o tom, kam se upře pozornost Blizzardu po vydání aktualizované verze StarCraftu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama