Zahrajte si přes víkend Saints Row IV zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zahrajte si přes víkend Saints Row IV zdarma

Zahrajte si přes víkend Saints Row IV zdarma

David Plecháček

David Plecháček

11. 8. 2017 07:44
Reklama

Kdybyste snad nevěděli, co o víkendu dělat, můžete třeba hrát hry a nemusíte u toho utratit ani korunu. Proč? Nedávno jsme vám psali o free víkendu bojovky For Honor, ale není to jediná akce, která vás může oslovit. Společnost Deep Silver totiž do neděle uvolnila Saints Row IV na PC zdarma.

Obvykle jsou podobné akce cíleně pořádané za účelem nalákat například na chystané pokračování nebo k nedávno vydané hře přivábit nové hráče, jenže nové Saints Row jen tak nevyjde a čtvrtý díl vyšel už v roce 2013. Přesto není tak složité dovtípit se, co má Deep Silver za lubem. Pojítkem je totiž studio Volition.

A to, jak víme, dokončilo práce na své nové hře Agents of Mayhem. Ta na Saints Row IV víceméně navazuje. Spin-off vyjde v Severní Americe už 15. srpna, u nás na starém kontinentu o tři dny později. V roli některého z dvanácti agentů organizace M.A.Y.H.E.M. (Multinational AgencY Hunting Evil Masterminds) se hráči musí postavit supersilným nepřátelům.

Pavel už Agents of Mayhem hraje, tudíž se můžete těšit na pořádně výživnou recenzi, ale než padne embargo, můžete si zahrát zmiňované Saints Row, které událostem prakticky předchází. Budete alespoň o trochu více v obraze. Tedy alespoň pokud vlastníte PC, na konzolích evidentně stejná nabídka nebude.

Čtvrté Saints Row si můžete stáhnout pod tímto odkazem už teď.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama