Ve Splatoon 2 si zastřílíte i z deštníku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve Splatoon 2 si zastřílíte i z deštníku

Ve Splatoon 2 si zastřílíte i z deštníku

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 8. 2017 14:44
Reklama

Splatoon 2 se na trhu ještě příliš neohřál, oblibě se však u hráčů těší veliké a vděk komunitě dává Nintendo najevo mimo jiné i tím, že se o hru příkladně stará. Jedním takovým příkladem je právě i zpráva aktuální, jež pojednává o jedné tak trochu nové zbrani.

Na první pohled to však není zbraň v tom pravém slova smyslu, jedná se totiž o prostý deštník. Hráči znalí principů této arkády však ví, že zrovna deštník ve světě Splatoon 2 své uplatnění rozhodně najde a dal by se s trochou nadsázky přirovnat ke kdejakému dřevěnému štítu z libovolné středověké rubanice.

Celým jménem Splat Brella do hry dle informací zveřejněných na Twitteru dorazí již zítra ráno a půjde tedy o hezký dárek na víkend pro všechny fanoušky hry. A samozřejmě kromě toho, že tento deštník svého nosiče dokáže tak trochu bránit, tak také nabídne patřičnou palebnou sílu v útoku.

Splat Brella nabídne razanci, dostřel i rozptyl podobný klasické brokovnici a jedná se tedy o celkem ideální záležitost ke střetům na blízkost. A ve finále již jen dodáme, že zcela neznámá by tato zbraň hráčům určitě být nemusela – současné oznámení se totiž týká pouze multiplayeru, v singlu již podobná záležitost dostupná totiž je.

Ve finále si pak můžete připomenout naši recenzi a pro úplnost již jen dodáme to, že na Xzone je k mání nejen hra samotná, ale i v balíčku s konzolí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama