Ukázka Dishonored slibuje nemožné
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ukázka Dishonored slibuje nemožné

Ukázka Dishonored slibuje nemožné

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 8. 2017 09:09
Reklama

Čerstvá ukázka lákající k samostatnému přídavku pro Dishonored 2 si klade celkem zásadní otázku o tom, jak je to vlastně se smrtelností božstva. Středobodem příběhu Death of the Outsider totiž není nic jiného než snaha zlikvidovat jednu z nejtajemnějších postav univerza hry.

Duch série každopádně zůstane letos na podzim zachován a díky tomu se nájemná vražedkyně Billie Lurk může těšit z řady známých i nových nadpřirozených schopností. Na svém místě také pochopitelně zůstaly herní mechaniky představené ve druhém díle hry.

Pomocníkem hlavní hrdinky pak bude její mentor Daud, se kterým se již brzy vydáte za hranice našeho všedního světa. A že to může procházka parádní a akční jízdou nabitá, to již naznačuje aktuální video. Atmosféru přiložených záběrů přitom pomáhá po hudební stránce dotvářet Marylin Manson a jak je vidno, do hry během vývoje zavítala i řada dalších zvučných jmen. Těšit se tak můžeme například na Michaela Madsena, který svůj charismatický hlas propůjčil Daudovi.

Dishonored: Death of the Outsider vychází na PC i na konzole již za měsíc 15. září a předobjednávat lze například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama