MS chystá změnu systému Gamerscore
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MS chystá změnu systému Gamerscore

MS chystá změnu systému Gamerscore

David Plecháček

David Plecháček

11. 8. 2017 09:23 6
Reklama

Někoho achievementy nezajímají, jiní neodloží hru, dokud ji celou neprojdou a nezískají všechny trofeje. Microsoft ale slovy Mika Ybarry řekl, že chystá fundamentální změny ve vlastním systému, se kterým není spokojený. Těžit z toho budou především dvě skupiny hráčů.

Budou z toho těžit hráči, kteří hrají jen několik svých vybraných žánrů, ale za to v nich stráví spoustu času, a také hráči, kteří hrají jen jednu hru na velmi vysoké úrovni. Obě skupiny nejsou v současném tisícovém systému Gamerscore příliš vidět. A podle Ybarry je to špatně a Microsoft to musí řešit.

„Někdo, kdo jen stále dokola hraje multiplayer v Halo 5 a je na profesionální úrovni by dosáhl možná tak na 2000 bodů v Gamerscore, ale takového člověka chcete znát a chcete jej oslavovat,“ řekl v rozhovoru pro Windows Central. „Tento člověk nehraje mnoho her, ale třeba je v první desítce všech Halo 5 hráčů,“ podotýká.

A Ybarra pokračuje: „Chceme se na tuto oblast zaměřit, chceme, aby náš systém lidem ukázal a reprezentoval jejich herní historii a to, o jaký typ hráče se jedná mnohem víc, než teď ukazujeme s Gamerscore,“ říká. Je otázkou, jak daleko tyto zásadní změny jsou – zástupce Microsoftu totiž prozradil, že první na řadu přijdou menší věci, ale výraznější změnu systému teprve plánují.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama