Klasický deathmatch míří do Overwatche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Klasický deathmatch míří do Overwatche

Klasický deathmatch míří do Overwatche

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 8. 2017 08:40 3
Reklama

Na testovací servery on-line FPS Overwatch aktuálně dorazila nová aktualizace, díky níž mohou hráči na PC vyzkoušet premiéru klasického deathmatche. Oznámení přichází skrze oficiální web hry, kde se mimo jiné nachází také obsáhlý soubor otázek a odpovědí týkajících se všech novinek hry.

Ty mají aktuálně podobu zejména běžného deatmatche a režimu team deatmatch. V klasickém DM se proti sobě postaví osm hráčů a hraje se do té doby, než někdo dosáhne na 20 bodů. Body lze ale i ztrácet, a to například vlivem pádu z útesu či za pomocí jiné podobné nešikovnosti.

Team DM pak nabízí to samé akorát s tím rozdílem, že hráči mezi sebou soupeří v rámci čtyřčlenných družstev a potřebují celkem získat 30 bodů. Pokud ale budou hráči znovuoživeni ještě před běžným respawnem, tak za jejich předchozí zmrzačení soupeř bod neobdrží.

Oba režimy bude možné hrát na řadě již známých map, u některých pak došlo k mírným úpravám v návrhu. K tomu tvůrci navrch přidali jednu zcela novou mapu – Château Guillard. To je prostředí zasazené na francouzský venkov, jehož příběhové pozadí vám již může blíže přiblížit přiložené video blíže představující všechny zásadní novinky tohoto patche.

Zmíněný web pak samozřejmě nabízí i celkem obsáhlý výčet dalších úprav a změn, které již čekají na hráče testovacích serverech. Ty jsou však dostupné pouze v PC verzi. Zároveň vývojáři připomínají to, že postup získaný a odehraný na tomto typu serverů se následně nepřenáší do ostré verze hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama