Simulátor Supermana vychází na PS4 v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Simulátor Supermana vychází na PS4 v září

Simulátor Supermana vychází na PS4 v září

David Plecháček

David Plecháček

10. 8. 2017 17:25 1
Reklama

Není nad to zpříjemnit si čtvrteční večer chvilkou fantazírování. Hry jsou k tomu jako dělané. Některé obzvláště. Novinka v podobě Megaton Rainfall by mohla nejednomu snílkovi alespoň na chvíli splnit svůj sen. Jedná se totiž o first-person simulátor superhrdinů.

Nezávislí vývojáři ze studia Pentadimensional Games si před sebe kladou vysoké cíle. Na PlayStationu 4 totiž chystají poměrně komplexní obrovské hřiště, na němž se budete prohánět vy coby „nezničitelná interdimenzionální superbytost“. Do vínku dostanete superschopnosti, jejichž pomocí ubráníte Zemi před nepřátelskými vetřelci. Ale každá světlá stránka má i svou stinnou stránku.

Superschopnosti totiž můžete podle vlastního uvážení obrátit i proti lidem, pozemšťanům. A nemusíte to ani dělat vědomě – každou svou ranou, kterou minete, totiž kompletně zničíte oblast o velikosti několikapodlažní budovy. „Vaše telekineze sice může odvrátit nepřátelské granáty od lidí, ale může také odhodit vozidla dole na ulici. Speciální rána umí zničit mateřskou loď… nebo celé město.“ Vývojáři ví, jak si získat vaší pozornost, že?

Studio Pentadimensional se snažilo dopřát totální svobodu pohybu. Když člověk čte výše napsané, logicky si musí klást otázku, jak je na tom zničitelnost prostředí. To už ukazuje nový trailer, na který se můžete podívat. Navíc budete zpočátku omezeni vlastními schopnostmi jen na Zemi (ode dna oceánu až po stratosféru), ale později se proletíte kolem Měsíce až ke Slunci. A kdo ví, možná i dál.

PS4 verze vychází už 26. září s podporou PS4 Pro (4K) a také s PS VR. Virtuální realita hře, která podle některých médií odpovídá „nejpřesnějšímu simulátoru Supermana“, totiž k tomuto konceptu náramně sedne. Tedy pokud máte silný žaludek nebo zásobu kinedrilů. Megaton Rainfall se ale také chystá na PC skrze Steam, datum vydání ale prozatím neznáme. A teď už ten trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama