Rez Infinite překvapivě dorazil na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rez Infinite překvapivě dorazil na PC

Rez Infinite překvapivě dorazil na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 8. 2017 09:22
Reklama

Psychedelický výlet digitálními světy v podobě akční arkády Rez Infinite loni potěšil majitele PSVR jako atraktivní launchová hra, čerstvě však zamířila i za hranice domovské platformy a zahrát si ji nově mohou i hráči na počítačích.

Tam hra poněkud překvapivě a bez jakékoli objemné reklamní masáže dorazila již včera, a i tam se hráči mohou těšit z podpory VR. V tomto případě pak hra může potěšit majitele HTC Vive i Oculus Rift.

Cenovka hry je přitom do 16. srpna snížená a hru lze pořídit v přepočtu za něco málo přes 500 korun. V případě PC verze se pak hráči mohou těšit ze všeho dosud vydaného obsahu i z dosud nejostřejší možné verze hry, jež nepřináší žádné limity v rozlišení a samotné textury přináší rozlišení až dvojnásobné.

Samozřejmostí jsou pak pokročilá grafická nastavení (hra samotná je přitom dost nenáročná) a chybět také nesmí ani podpora Steam achievementů či možnost použití myši. Zkrátka ten nejplnější možný balíček, jehož elektronickou atmosféru vám nejlépe dokáže přiblížit launch trailer:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama