DLC pro Starpoint Gemini Warlords je tu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Starpoint Gemini Warlords je tu

DLC pro Starpoint Gemini Warlords je tu

Pavel Makal

Pavel Makal

10. 8. 2017 15:53
Reklama

Z chorvatské vývojářské scény je našincům znám především Croteam, tedy autoři série Serious Sam nebo logického Talos Principle. Někteří z vás ale dost možná znají i tým Little Green Men Games, který má na svědomí sérii Starpoint Gemini. Její poslední díl s podtitulem Warlords vyšel letos v květnu a právě dnes se dočkává nového rozšíření.

DLC nese název Titans Return a podle slov vývojářů se jedná o nejzásadnější a největší porci nového obsahu od vydání hry. Příběh se točí kolem Titánů, kteří kdysi ovládali Gemini a nyní je čas na jejich návrat. Na hráčích pak bude vyřešit záhadný důvod toho, proč jsou Titáni nyní zpět. Dohromady by vám DLC mělo přinést zhruba patnáct hodin nového obsahu.

Dočkáte se tří nových lodí – Defiance, Legion a Juggernaut. Kromě toho jako bezplatný update pro všechny do hry přibude jedna další pro všechny. Lodě třídy Titan můžete ovládat buď v kampani, nebo v jednotlivých scénářích, do hry přibude jeden nový Free-roam scénář, který je přímo připraven pro obsah s Titány. Každá Titánská loď bude mít unikátní auru s pasivními schopnostmi.

DLC Titans Return můžete pořídit na Steamu, GOGu a platformě GamersGate. Cena je stanovena na 6,99 dolarů, tedy v přepočtu zhruba 150 korun. DLC bude k dispozici dnes od 19 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama