Nový update No Man's Sky už tento týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový update No Man's Sky už tento týden

Nový update No Man's Sky už tento týden

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 8. 2017 08:30 21
Reklama

Přesně před rokem se na obrazovky hráčů na PlayStation 4 a PC dostal dlouho očekávaný a nemalými sliby provázený titul No Man’s Sky. Jak to s ním dopadlo, to si určitě všichni pamatujete, stejně jako nepříliš férový přístup studia, které po obřím fiasku přestalo komunikovat. Vývojáři ale později dokázali, že jim na hře nejspíš přeci jen záleží a v průběhu roku do ní přidali nový obsah, který její kvality značně pozvedá. K příležitosti prvních narozenin se navíc můžeme těšit na nový update.

Už v minulosti jsme vás informovali o to, že studio Hello Games láká fanoušky No Man’s Sky na nový obsah skrz AR hru jménem Titan Watch. Nyní zvolili mnohem přímější styl a hráče oslovili přímo mailem. Uživatel diskuzního fóra Reddit s přezdívkou GalaSniper se o jeho obsah podělil, takže už máme docela dobrou představu o tom, co update 1.3 do hry přinese.

Sean Murray, tedy tvář projektu, na kterou se po vydání snesla největší porce kritiky, v dopisu uvádí, že ačkoli bylo studio po většinu roku zticha, pozorně naslouchalo svým fanouškům a přáním komunity. Update 1.3 vyjde už tento týden a nese název Atlas Rises. Primárně se zaměřuje na rozšíření ústředního příběhu hry a mezi podstatné novinky patří nová možnost cestovat mezi lokacemi skrz portály, což vám podstatně ušetří čas. Kompletní obsah updatu bude zveřejněn těsně před jeho spuštěním.

Murray si v dopise také pochvaluje odezvu, jakou vyvolala AR hra Waking Titan. Děkuje fanouškovské základně za podporu a jak se zdá, tým bude na No Man’s Sky pracovat i nadále. Rozhodně chválíme přístup studia, které o sobě nedává moc vědět a raději zjevně pracuje na nápravě pošramocené pověsti. Je ale otázkou, zda se mu něco takového může vůbec podařit. Hrajete ještě No Man’s Sky? Je nový update dostatečným důvodem, abyste se ke hře vrátili? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama