Druhý díl Van Helsinga dorazil na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhý díl Van Helsinga dorazil na PS4

Druhý díl Van Helsinga dorazil na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 8. 2017 08:56
Reklama

Druhý díl akčního RPG The Incredible Adventures of Van Helsing dorazil včera v rámci digitální distribuce na PlayStation 4 a díky tomu se můžeme podívat na čerstvý trailer. Tím tvůrci lákají k vyzkoušení hry a navrch ještě dodávají, že se jejich titul může pyšnit podporou výkonnějšího PlayStationu 4 Pro.

Od května roku 2014 a tedy od původního vydání hry v PC verzi sice uplynulo hodně vody, v nativním 4K rozlišení to ale slavnému upírobijci patřičně sluší i dnes. Na výběr je přitom hned z několika možností zobrazení – režim performance znamená 1080p rozlišení při 60 snímcích za vteřinu, mód jménem Better Quality znamená právě nativní 4K rozlišení při 30 snímcích za vteřinu a mezi těmito dvěma pak ještě leží režim Balanced, který znamená 50 snímků za vteřinu, a to při rozlišení 2880 x 1620.

Na výběr tedy je podobně jako v logické adventuře The Witness, nijak na výběr však nemají Van Helsingovi nepřátelé, kteří v přiložené ukázce v hotových davech umírají. Za zmínku pak stojí určitě ještě rozhodně to, že hra je aktuálně na PSN k mání ze velmi sympatickou cenu pár stokorun, ze kterých navíc ještě mají dodatečnou slevu ti hráči, kteří si předplácí službu PlayStation Plus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama